7 грешки, които жените правят след секс!

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Можете да прочетете различни списания, където се говори за прелюдията и същинския полов акт,  но не се говори за това, което трябва да се прави след секс.  Затова ние ще поправим тази грешка и ще ви кажем какво да правите след интимна близост. 

Не ходете до тоалетната веднага 

Разбира се, не е нужно и да стискате. Урината може да отмие много бактерии и по този начин да се предпазите от болести на пикачо-половата система. Но 20 минути или 1 час едва ли биха толкова фатални. Поради тази причина не е необходимо да ходите, ако не ви се ходи и обратното. 

Не прегръщате партньора си 

Ако сте от онези хора, които заспиват веднага, след като сте приключили със секса, то трябва да преосмислите приоритетите си. Доказано е, че хората, които се гушкат след секс определено имат по-стабилна любовна връзка. Именно прегръдките и ласките изграждат тази връзка, а не прелюдията или дори самия полов акт. 

Не се къпете 

Не се втурвайте веднага в банята, за да се измиете от мириса на любимия. Това може сериозно да го обиди. Вярно е, че личната хигиена е важна, но защо да не я спазвате заедно с любимия? Един душ може да бъде чудесно занимание да се радвате един на друг дори и след основната част. 

Не измивате смазката напълно 

Ако имате някаква основателна причина да се втурнат веднага след секс в банята, то е именно тази. Влагалището ви може да е чувствително и да развие алергична реакция, ако не отмиете лубрикантите от презервативите или някакви други играчки, които сте използвали. Това наистина е опасно и партньора ви би трябвало да ви разбере, ако отидете веднага и се измиете от остатъците на смазките. 

Не проверявате презервативите 

Това че почти всички ги използват, не означава, че са надеждни. Проверявайте ги винаги след секс и дори и да видите нещо повредено – не се паникьосвайте. Има тестове за инфекции и спешни контрацепция. 

Започвате следващ акт, ако имате парене 

Да напълно възможно е и това не е признак непременно за инфекция, може би просто сте се протрили. Изчакайте да отшуми и тогава се наследете отново на секса. Ако не можете – можете да помолите партньора ви да ви достави удоволствие с ръце и уста. 

Секси бельото не е за сън 

Използвайте го само за игри и спете с памучно бельо. По-безопасно и по удобно е! Не ви притиска и не крие риск от инфекции. 

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Кои жени привличат мъжете най-силно?

ОСТАВИ КОМЕНТАР