нокти

Как да премахнем гел лак в домашни условия?

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Гел лакът е красив, но в един момент, когато ноктите ни пораснат до средата му, е време да го махнем. Ако нямаме време да отидем в салона, то можем и сами да го махнем, но това е с огромна удивителна.

Има два начина за премахване на гел лак.

Единият е да напоите тампони с лакочистител и да увиете пръстите си в тях, заедно с алуминиево фолио. Това е метод, който се използва от много маникюристи.  По този начин ноктите се загряват и лака ще падне по-бързо. Важно е да не бързаме да го махаме и да стържем ноктите си. 

По-добре е да стоите безпомощни за докосване на разни неща, за да може лакът да се отлепи по-лесно, вместо да го стържете и да си съсипете ноктите. 

Ако прекалено много изпилвате мястото, където е останало гел лак, ще повредите ноктите си. Първо те ще изтънеят, ще се счупят, ще има болка, а след това дълго израстване.  

Ако нямате лакочистител, можете много нежно с палеца си да започвате да отлепвате плочката от даден нокът. След това с масло или гореща вода да се опитате да махнете цялата част.  След като махнете гел лака е добре да намажете ноктите с олио и масло. И не забравяйте да се доверявате по-често на маникюриста си. 

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Хороскоп за месец октомври 2018

ОСТАВИ КОМЕНТАР