Как да си признаем, че харесваме грубия секс?

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Мъжете си падат по-грубия секс и това не е тайна за никого.  Но по грубият секс си падат и представителките на нежния пол. 

Оказа се, че дамите се възбуждат особено много, когато усещат мощта на мъжа до себе си.  Завързване, белезници, както и самият груб секс са сред нещата, които карат дамите да летят в небесата. 

Всяка втора жена казва, че няма нищо против шамарчетата, но само когато са в рамките на страстния секс. Не случайно трилогията “50 нюанса сиво” пожъна такъв успех. 

Ако и вие си падате по такива неща, няма нищо страшно да споделите това с партньора си. Най-вероятно и той ще остане доволен от това ваше желание. Все пак го направете тактично, а не във върховния момент. 

Като начало е добре да си изясните какво точно искате – секс играчки или малко по-груби ласки. 

Говорете с партньора си, преди да се впуснете в любовната игра. Повечето мъже имат нужда от известно време за осмислянето на информацията. 

Бъдете откровени като споделите желанията си. Ако мъжът до вас няма предразсъдъци относно това, дори самият разговор може да ви подейства като афродизиак. 

Ако все пак не сте говорили на тази тема и в момента на любовната игра вие искате да получите малко по-груби ласки, то тогава можете да го захапете лекичко или да се притиснете силно в него, като по този начин му покажете, че искате по-груб секс. 

Най-вероятно партньорът ви ще продължи инициативата, която сте поели, а след това ще говорите за това. 

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Защо се страхуваме от шофирането?

ОСТАВИ КОМЕНТАР