Няколко идеи за романтичен уикенд с любимия

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

В забързаното ежедневие не винаги имаме време да обърнем внимание на любимия и да му покажем колко държим на него и колко ценен е за нас. За щастие уикенда е такова време, което можете да отделите за любимия. Приготвили сме ви някои идеи за един романтичен уикенд. 

Направете изненада 

Можете да направите изненада, като да отидете на кино или пък да гледате някой филм вкъщи с пуканки. друга възможност е да отидете на ресторант или пък да вземете любимата напитка на любимия. Малките жестове наистина говорят много! 

Романтично пътуване в друг град

За два дни можете да направите много неща. Можете да отидете в друг град или пък да сте сред природата. Не е необходимо да е скъпо пътуване. Единственото условие е да сте заедно. 

Пригответе романтична вечеря

Една романтична вечеря след дългия работен ден определено би разпалила искрата и би направила човека до вас щастлива. Украсете масата със свещи, цветя, сгответе хубаво ядене, направете сладък десерт. Можете  да проявите въображение и да направите вечерята във вана с рози и бутилка шампанско. 

Прекарайте уикенда под завивките 

Това е чудесна идея! Прекарайте целия ден заедно, на топло и се радвайте на компанията си. Можете дори да планирате бъдещите си почивки и да закупите самолетни билети. 

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Хороскоп за месец март 2019

ОСТАВИ КОМЕНТАР