принцът на Дисни

Удивително! Мъж отслабна с 31 килограма – сравняват го с принца на Дисни

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Джефри Кендъл стана интернет сензация, след като намали теглото си с 31 килограма. След трансформацията си той пусна своите нови снимки, което даде началото на сравненията с принца на Дисни. Сега целта му е да стане модел и актьор.

През целия си живот, 26-годишният американец имал проблеми с теглото и страдал от депресия и ниско самочувствие. Освен това е принуден да се грижи за болната си майка, след като тя получава мозъчна травма.

“Тя беше в кома, а след това на рехабилитация в болница седем месеца. Беше изписана от болницата преждевременно заради проблеми със здравните осигуровки. Първият ден, когато се прибра у дома, не ме позна. Това беше много емоционален период за мен. Когато я гледах как се взира в мен без погледа на майка, сърцето ми се свиваше. Това ми донесе много болка и самосъжаление “ – пише той.

03

04

05

06

07

Приятел на момчето започва да тренира заедно с него и го мотивира да си върне нормалните килограми. Докато Джефри отслабвал, майка му все повече го разпознавала, което го мотивирало да продължава да тренира и да се храни здравословно.

Когато намалих теглото си, тя започна да ме разпознава все повече и бях много щастлив, че отново виждах майчината искра в очите й. Моето щастие се увеличи, както и самочувствието. Започнах да практикувам йога почти всеки ден “, обяснява той.

08

09

10

11

За да повиши самочувствието си, Джефри започва да публикува снимки на своя прогрес в социалните мрежи и бива обсипан с позитивност. Има няколко коментара, в които той е сравнен с човешка версия на Звяра от “Красавицата и звяра”.

“Бях окрилен от позитивността. Това ме накара да се грижа дори повече за себе си, да влагам повече енергия в себе си. Коментарите бяха вдъхновяващи. Много хора ме нарекоха истински принц на Дисни, което беше най-големият комплимент за мен” , казва той за огромната подкрепа получена чрез социалните мрежи.

12

13

14

15

Стимул ми дават и грижите за майка ми. Тя е най-силният човек, когото познавам, и постоянно ме кара да оценявам живота. В края на краищата искам тя да се гордее с мен. Сега съм с 31 килограма по-лек и оценявам всеки дъх. Използвам любовта и подкрепата на всички около мен за да продължа да се стремя към крайната ми цел в живота “, добавя вдъхновяващия Джефри.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Жените от тези зодии са най-самоуверени

ОСТАВИ КОМЕНТАР