първа среща

5 неподходящи въпроса на първа среща

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Ако най-сетне онзи, който харесвате ви е поканил на първа среща, това е повод за радост и със сигурност ще имате шанс за втора. И все пак редно е да обмисляте всяко ваше действие. Както има неподходящо облекло и поведение за този повод, съществуват и неподходящи въпроси, които не бива да задавате.

Ето и кои са те:

1. Този ресторант скъп ли е?

Ако човека ви е поканил на ресторант, не е уместно да питате това, защото той ще реши, че се интересувате само от парите и материалните неща. Освен това, какво значение има, след като сте заедно?

2. Кой ще черпи?

Отново един много неуместен въпрос. В повече случаи, когато мъж харесва някоя жена винаги той черпи на първа среща или в по-редките варианти си поделят сметката.

3. Идвал ли си тук и с бившата ти приятелка?

Такъв въпрос ще прозвучи доста обидно, защото човека ще си помисли, че го смятате за несъобразителен и че наистина би ви завел на място, което му напомня за минала любов. А това едва ли би се случило.

4. Родителите ти знаят ли за нас?

Няма нужда да питате подобно нещо, защото определено ще предизвикате негативна реакция. Ако това е вашата първа среща, човека едва ли е уведомил родителите си и им е говорил постоянно за вас. Може да е споменал, но само дотам. Все пак имайте предвид, че вие още не сте двойка и не се срещате официално.

5. Как се казваше/какъв човек беше бившата ти?

Всякакви въпроси свързани с бившата му приятелка за забранени. Ако толкова му се говореше за нея, нямаше да иска да излезе с вас. Пък и ако постоянно го разпитвате, ще реши, че имате намерение да го опознаете прекалено бързо и проучвате “конкуренцията”.

Автор: Линда Николова

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Добър ли е в леглото? Разбери преди да си правила секс с него.

ОСТАВИ КОМЕНТАР