летни тенденции

5 тенденции, които владеят лято 2018

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Щом стане въпрос за тенденциите за лято 2018 имаме само две думи – моден антидепресант.

Точно така, след една епична депресия за политиката (и почти всичко останало), дизайнерите реагираха по единствения начин, по който могат.

С вдъхновяващи, цветни, радостни дрехи, които ни водят в друга вселена, по щастлива. Калейдоскопи от цветовете на дъгата, сладките захаросани пастели и някои много сериозни тенденции от 80-те.

Посланието: перспективата може да е малко мрачна в момента, но поне можем да се облечем щастливо …

Ето 5-те топ тенденции за това лято, които е добре да знаете:

1. Ярки цветове

Дизайнерите нахлуха в цветовата диаграма  за пулсиращи, ярки цветове – доматеното червено има силно присъствие. Компания му правят кобалт, смарагд и ярко жълто.  Всички тези цветове можете да намерите в колекциите на Victoria Beckam, Balenciaga и Preen.

ярки цветове

2. Пастелна атака

Деликатните захаросани бадемови нюанси се разклащаха от конотациите на Hyacinth Bucket и се превръщаха в модно изявление. Голямата новина: люлякът, кралицата на пастелните нюанси, е настроен да превземе лятото. Купете си нещо в люляков цвят още сега. А още пастелни вдъхновения можете да намерите в колекцията на Celine.

пастелни цветове

3. Огромни ръкави

Принцесата Ди и края на 80-те години на XX в. оказаха огромно влияние върху някои от ключовите ревюта на сезона. Ясно е, че 20-годишнината от смъртта й е вдъхновила Върджил Аблох – той посветил цялото си шоу Off-white на нея. Якета с пухкави ръкави, дънки с висока талия и рокли с големи рамене. Дебютното шоу на Клеър Уойт Келер за Givenchy  беше прозрачен парад на силни, квадратни блузи. Междувременно, в модната седмица на Saint Laurent, Антъни Вакарелло донесе цялата нощ на блясъка на династията. Огромните ръкави – това е топ тенденцията за лятото.

големи ръкави

4. Шахът отново на мода

Смятате, че каретата са строго зимни, но те могат да бъдат и много подходящи за пролетта. Видяхме ги в Loewe, под формата на фолклорни мотиви, сладки червени и сини преплитания в Alexander McQueen, красиви ярки шахматни принтове при Mary Katrantzou и цялото шоу на  Fendi – дори и чорапогащите.

ярки цветове

5. Пера

Пухкави марбау и щраусови пера се разхождат през цялото лято и във всички колекции на световните дизайнери: от Антъни Вакарелло в Saint Laurent до Джон Галиано в Maison Margiela – този сезон е златен и брокатен в допълнение с пера.

огромни ръкави

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Как да носим клин? Ето 8 супер идеи!

ОСТАВИ КОМЕНТАР