есенен-маникюр

7 идеи за впечатляващ есенен маникюр

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Сезоните се сменят, с тях цветовете, дрехите и… маникюрите.

Ето, че и есента напомни за присъствието си, а с нея идват топлите дрехи, горещият шоколад и маникюрите в присъщите за сезона топли цветове.

В тази статия сме събрали едни от най-модерните маникюри в Instagram, от които да се вдъхновите преди посещението си при любимата маникюристка.  

  1. Матиран лак

Матираният лак е модерен в последните години, но есента е сезонът, за който е най-подходящ. Можете да се спрете на семпъл модел без елементи или такъв с много малко такива, в който да присъстват типичните за есента цветове. Интересен начин да изпъкнете е и матиран маникюр, който да не докосва кутикулите.

 

View this post on Instagram

Matte autumn color ✨ @hannahbronfman #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

  1. Червен лак

Класическият червен маникюр е изключително на място през този сезон. Може да бъде съчетан с интересен десен, който да не е натрапчив, но повечето дами предпочитат изчистен дизайн.

  1. Есенни листа

Какво е есента без маникюр с есенни листа? Точно така, безлична. Ако през пролетта обичаме дизайни на цветя, през този сезон, те са на листа.

Както е казал Албер Камю „Есента е втора пролет, защото тогава всяко листо е цвете.“

 

View this post on Instagram

Очень тёплый маникюр🧡🍂💅 . Repost @borsch_lyuda . . . . . #borsch_nails #PicturePolish #PicturePolishKorma #PicturePolishAvocado #PicturePolishHenna #MoYouLondon #autumnnails🍁.#красивыеногти 💅 #дизайнногтей2018 #дизайнногтей #дизайнгельлаком#втиркананогтях #омбре #устьлабинскийрайон #устьлабинск#стемпинг#кошачийглаз#кошачийглазнаногтях#блестящийманикюр#бликинаногтях#розовыйманикюр#зеленыйманикюр#фиолетовыйманикюр#рисункинаногтях#дизайнногтей#стильныйманикюр#дизайнманикюра#маникюрмосква#шеллакмосква#гельлакмосква

A post shared by Макияж|Прически|Маникюр (@i_beautyland) on

  1. Тъмен шоколад

Любимата храна на всички жени е в чудесна корелация със сегашния сезон. Можете да завършите маникюра с матиращ топ лак и интересно бижу, разбира се.

  1. Есенно настроение

Ако не можете да изберете една от всички прекрасни есенни багри за следващото си посещение при маникюристката, този маникюр съчетава няколко цвята в себе си.

  1. Метално фолио

Ако предпочитате блясъкът да е част от коледния ви маникюр, но не и от есенния, винаги можете да добавите метално фолио към дизайна на ноктите си. Модерен, стилен и незадължаващ към дрехи и аксесоари.

View this post on Instagram

@saarkoningsberger reunited today ⚡️

A post shared by Jessica Scholten (@jessicascholten_) on

  1. Черен лак

Забравете всичките ни съвети и се доверете на черния цвят! Това е в кръга на шегата, разбира се.

Но все пак, ако се доверите на черния цвят, то маникюрът ви ще отива на всяка ваша дреха и ще сте стилни, както винаги.

Той ще стои добре както самостоятелно върху ръцете ви, така и в съчетание с бял цвят и брокат или интересен абстрактен дизайн.

Матиран, лъскав – каквото и да изберете, няма да сбъркате.

 

Всички жени знаем, че второто нещо, което забелязват хората у нас след лицето са ръцете, затова е хубаво да се грижим за тях по най-правилния възможен начин.

И помнете, животът може да не е винаги перфектен, но маникюрът може да бъде такъв.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  3 чифта дамски ботуши за всеки гардероб

ОСТАВИ КОМЕНТАР