Пет модели дънки, които са модерни в момента

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Дънките отдавна не са просто дрехи. Те са деним, с който можем да изразим себе си и да го комбинираме с всичко, което ни дойде на ум.  Ще ви представим някои от актуалните модели, които ще искате да грабнете веднага! 

С бродерии

Нека да изпълним оставащите месеци от зимата с малко настроение и цвят, благодарение на актуалните за сезона цветове и апликации. Едни малко по-разчупени дънки с перли или някоя друга декорация ще останат актуални и през пролетта. 

Дънки от 90-те 

Торбестите и смъкнати дънки можете да видите на почти всяка витрина. Те напомнят до болка познатите ни “бойфрендки” като в тях можете да доловите една носталгия към 90-те. 

Дънки над глезените 

Може да ви се стори доста една налудничава идея особено за студените зимни дни.  Но въпреки всичко дизайнерите заложи на дънките над глезените в Седмицата на модата. Този стил изглежда небрежен и много модерен, особено когато го съчетаете с модерни боти. 

Дънки с волани 

На пръв поглед те изглеждат демоде и определено бихте си казали, че няма начин да облечете подобно нещо. Вариациите за подобни дънки са много и определено си струва да им дадете шанс. На една такава възможност са дънките с накъдрени краища. Те са чудесно съчетание с обувки на висок ток и по този начин можете да приковете вниманието върху прасците и така да прикриете някой и друг килограм. 

 

Вижте Също:  Най-новите тенденции при маникюра тази зима (Снимки)

Супер тесни дънки 

Почти всяка една жена има един чифт от така наречените скини дънки. Този сезон обаче дънките трябва да са толкова тесни, все едно носите клин.  Този модел е създаден за дами, които нямат несъвършенства по тялото си. Ако не можете да се похвалите с това, то можете да разчитате на дълбоките цепки, които са обичани от дизайнерите. 

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

ОСТАВИ КОМЕНТАР