офис облекло

Дамски летни дрехи за офиса

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Идва лятото, а с него и времето да приберем дългите и тежки дрехи в гардероба и да извадим лятното облекло.

И докато на плажа или сред приятели можете да носите каквото желаете, то когато става въпрос за работа, тогава съществува определен етикет за обличане, който трябва да се спазва.

Затова сме събрали предложения за дамски летни дрехи за офиса, с които и ще ви е удобно, и ще ви е прохладно, и няма да нарушавате бизнес етикета.

  • Например можете да изберете рокля до коляното, която да е в неутрален цвят и с леко плисе. Такъв модел не само ще ви е удобен и, ако е от по-нежна материя, деликатен, лек и прохладен, но също така е достатъчно делови на вид, така че можете да го носите в офиса. А за по-прохладни летни дни можете да добавите жилетка или сако.

Рокля до коляното

  • Вместо тениски, които са предпочитани за носене през лятото, можете да облечете блуза с къс ръкав, изработена от луксозна и нежна към кожата материя. Можете да я допълните с елегантен панталон или пола. Блузката може да е в по-летен цвят, стига да не е твърде ярък.

блуза с къс ръкав

  • Официалният летен панталон също може да ви спаси, ако трябва да сте със стриктно бизнес облекло, но ви е твърде горещо за обичайните панталони. Летните панталони се изработват от по-леки материи и съответно не спарват кожата. Или можете да изберете широк панталон, който ще ви осигури още повече прохлада, като същевременно ще ви придаде по-стилна бизнес визия. Можете да изберете модел, който е в пастелни цветове, които са по-летни, но не са прекалено ярки.

летен панталон

  • Пола молив в светли цветове също е отлично решение. Тя може също да е с десен на цветя, които ще внесат повече лятно настроение в деня ви, но същевременно полата ще запази елегантността и бизнес визията ви.

пола молив

  • Дрехите, които представляват съчетание тениска-риза, също могат да бъдат носени в офиса. Те представляват, по същество, тениски, които са снабдени с яка и копчета. Към тях можете да облечете лек летен панталон или пола. Или можете да изберете раирана рокля-риза, която не само е актуална, не само ви носи прохлада и лекота, но също така е и подходяща за офиса. Тя може лесно да се съчетае с други облекла и аксесоари.

Разбира се, през летния сезон можете да носите и много други дрехи в офиса, но ние събрахме няколко бързи предложения, които да ви помогнат, ако не можете да решите какво е подходящо да облечете. За по-голям избор и предложения, посетете https://elmaira.bg/.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Какво трябва да знаем за оптичния интернет?

ОСТАВИ КОМЕНТАР