Детско легло

Избор на детски и бебешки легла

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
  • Обща информация

Когато става дума за децата му, всеки родител иска да осигури най-добрите продукти, понеже така може да се създаде удобство, комфорт и сигурност на малчуганите. За тази цел са създадени множество продукти, но безспорно един от най-важните артикули е детското или бебешкото легло. През първите години от живота си децата прекарват огромна част от времето си в легнало положение, което подсилва важността на тези продукти. Ако си търсите именно детски и бебешки легла, то тогава няма да сбъркате, ако проверите предлаганите в Bebeland артикули.

Този онлайн магазин осигурява широка гама от различни продукти за бебета и деца, като се предлагат модели от различни производители и компании. Сайтът им е лесен за навигация, така че бързо можете да намерите нужния ви артикул, като на ваше разположение са онлайн консултанти, които могат да ви помогнат с детайлно описание на особеностите на всеки продукт. Магазинът предлага доставка до Видин, Варна, София, Враца, Пловдив, Бургас, Сливен, Русе, Ямбол, Хасково, Свиленград, Кърджали, Велико Търново, Монтана, Стара Загора, Благоевград, Добрич, Разград, Перник, Пазарджик, Велинград, Русе, Ловеч, Кюстендил, както и до останалите населени места в страната, като доставката е безплатна при поръчка на стойност над 80 лева.

  • Детайли

В голяма част от случаите родителите избират дървено легло за своето дете, тъй като този тип легла са стабилни, защитени и сигурни. Те разполагат със здрави дървени решетки, за които детето може да се държи, когато прави първите си самостоятелни опити за изправяне. При част от моделите тези решетки са застопорени, докато при други са мобилни. Също така някои от детските и бебешки легла предлагат възможност да бъдат престроени в юношеско легло, бюро, нощно шкафче и т.н. Почти всички артикули разполагат с поне едно шкафче, докато някои от тях са дори с повече от едно шкафче, за да ви осигурят допълнително място за съхранение.

Размери на детски и бебешки легла:

  • 60х120 см.
  • 65х160 см. (размери на коша 65х110 см.)
  • 65х165 см. (размери на коша 65х110 см.)
  • 65х165 см. (размери на коша 70х130 см.)
  • 70х185 см. (размери на коша 70х130 см.)
  • 70х130 см.
  • 70х140 см.

Мненията на потребителите показват, че продуктите са с високо качество и на отлична цена. Клиентите са доволни от характеристиките и здравината на леглата, както и от самия магазин BebeLand.net.

Цените на детските и бебешки легла, които се предлагат, се различават, в зависимост от това кой модел ще изберете, но като цяло са изключително изгодни и съотношението цена-качество е прекрасно.

Продуктите са стабилни и здрави. Те предлагат сигурност и защита за вашето дете, като същевременно и вие ще сте по-спокойни. Така децата ви ще имат удобство и комфорт за сън, почивка и игра.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Гмурнете се в красивия свят на количките за бебета

ОСТАВИ КОМЕНТАР