Какво е SEO Оптимизацията?

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Първо ще започнем с това, защо Ви е нужна SEO Оптимизация. Търсещите машини (ботове) на водещите търсачки Google, Yahoo, Bing, Msn и т.н. разполагат с алгоритъм, преброяващ линковете, водещи към Вашия домейн. Колкото повече обратни линка има един сайт, той е толкова по приоритетен при показване на резултатите в търсачките. Seo оптимизация, означава всички намерени обратни линкове от търсачката към Вашият сайт да бъдат с такава ключова дума която биха ползвали потенциалните посетители на сайта Ви при търсене в търсачката.

Защо е хубаво да имате обратни линкове?

На първо място, колкото повече обратни връзки имате, толкова по-голям шанс имате да бъдете посетени от повече и още повече потребители, които, ако се интересуват от вашата дейност, ще се превърнат във ваши постоянни посетители (читатели) и евентуално, ваши клиенти. На второ място, търсачките ще обърнат по-голямо внимание на сайта ви и ще ви класират по-напред в страниците с резултатите при търсене с вашите ключови думи.

Също така трябва да отбележим, че колкото по силни сайтове притежават обратна връзка към Вас, то толкова Вашият сайт е по значим в резултатите на търсачката и ще получи по-голям PageRank. Винаги съветваме своите клиенти и читатели, не преставайте да търсите обратни линкове водещи към сайта Ви. Обратните линкове ще доведат нови посетители, останалите посетители ще дойдат чрез търсачките които са намирали много линкове към Вас.

Вижте повеча на сайта на уеб дизайн студио Кипо!

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  5 прилики между чешката и българската кухня

ОСТАВИ КОМЕНТАР