туника

Купих си страхотни туники за цялата година

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Към днешна дата туниките са може би любимите ми дрехи, които най-често пазарувам и нося. Това далеч не беше така само преди около година.

Дотогава никога не си бях купувала такъв модел и никак не ми привличаха окото. Не ги смятах за особено удобни, нито пък си представях, че е възможно да ми стоят добре.

Всичко това се промени, когато веднъж случайно видях една доста атрактивна туника, шляейки се по магазините. Нещо ми прищрака и реших да я пробвам.

За моя голяма изненада моделчето ми стоеше прекрасно и на мига си го взех. Започнах да го обличам изключително често и се заканих да си купя и други туники.

Разбира се, много е вероятно този моден завой да е бил отчасти продиктуван и от няколко допълнителни колограма, които бях качила в последно време.

С туниките успявах изключително лесно да прикривам несъвършенствата по тялото си, а, освен това, установих, че ми стоят изключително красиво. Обожавам и лекотата, с която се комбинират с всякакви панталони надолу.

Миналата седмица направих може би най-голямата си покупка на туники досега.

За всичко е виновен онлайн магазин Евиза.

Влязох да погледна какво има и установих, че са качили нова колекция, съставена почти изцяло от туники. Имаше всякакви модели – къси и дълги туники, с асиметрични кройки, с интересни ръкави, с дантели и така нататък.

Цветовете също бяха много свежи, а материите леки и тънки, идеални за наближаващите топли дни. Особено впечатлена бях от стилните шифонени туники и тези тип прилеп. Досега не си бях купувала такива, но нямах търпение да пробвам как ми стоят.

Прекарах доста време в разглеждане на новите туники, като доста голяма част от тях ми харесаха.

Трудно ми беше да сведа избора си до няколко, така че да не изхарча цялата си току-що получена заплата. В крайна сметка си купих 5 страхотни летни модела, всеки от тях в светъл цвят.

Разбира се, една от туниките беше тип прилеп, не пропуснах да си взема и модел със секси дантелен гръб.

Допълних поръчката с още 3 туники от разпродажбата, които бяха зимни, но на изключително изгодна цена. По този начин дори получих и безплатна доставка.

Вече мога да се похваля, че получих цялата си поръчка и изпробвах новите си туники.

Всички ми стоят перфектно, точно както си ги представях. Дори и тази тип прилеп, за която се притеснявах толкова.

Размерите също са идеални, така че не ми остава нищо друго, освен да се наслаждавам на новите попълнения към вече доста богатия на туники мой гардероб.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Как да изберем спално бельо, подходящо за топлите летни дни

ОСТАВИ КОМЕНТАР