Устата и Анелия

Устата възпя в рими страстта си към Анелия

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
No votes yet.
Please wait...

Слънце, плаж, жени по бански – сезонът на сладките удоволствия и малките прегрешения е тук! На горещи страсти се наслаждава и хип-хоп звездата Устата, който атакува позакъснялото лято с нов хит, обещаващ да нажежи нощния живот. А песента и клипът към нея пристигат точно навреме, за да подсладят месец август!

Компания във видеото към „Давам се целия“ му правят знойни красавици с ванилов и какаов тен, които впиват сочни устни в изкусителни… бисквитки. Под звуците на модерни латино ритми секси хубавици кършат тела, а истински здрави батки заменят овесените ядки с по-греховно сладки удоволствия. Също като Устата, който с лека ръка „сменя Софка с опаковка „Анелия“.

На партито пристига и една същинска бургаска емблема – морякът, познат от опаковката на любимите на поколения бисквити „Анелия“. Видеото към песента е дело на топ режисьора и оператор Николай Скерлев, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е писан от Иван Динев – Устата.

“Давам се целия“ вече може да бъде видян в oфициалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial https://www.youtube.com/watch?v=vFXm6ZRrVL0 , както и в ефира на телевизия “Планета“ и “Планета HD”.

Бисквити „Анелия“ правят дните ни по-сладки повече от 30 години. Тази година, в серията на една от най-обичаните марки на бургаския производител на захарни изделия „Победа“ АД влизат два нови продукта – сандвич бисквити “Анелия” с крем ванилия и с крем кафе. На тях не успя да устои дори Устата, а Вие ще можете ли?

No votes yet.
Please wait...
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

ОСТАВИ КОМЕНТАР