ресторант смокини

Един от водещите ресторанти в Пловдив ви очаква

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:

Ако сте за пръв път в Пловдив и търсите качествен ресторант, който предлага великолепна храна, или сте от града, но искате да опитате нов ресторант, който да погали вкуса ви, то един топ ресторант в Пловдив, Smokini, ви очаква.

В него работят професионални готвачи, чиито ястия ще ви възхитят и зашеметят, тъй като са събрали в себе си една уникална палитра вкусове и аромати. Храната ще ви поведе на пътешествие през различните страни по света, отвеждайки ви до места, които дори не сте си представяли, че съществуват.

Тук можете да откриете удивителен брой международни ястия, които ще ви предложат вълнуващо изживяване, но в същото време ви се предлага и възможност да изберете измежду различни традиционни българския ястия, които правят менюто още по-съвършено.

Ръководният принцип на ресторант Smokini е че всяко нещо може да бъде усъвършенствано и отведено на ново ниво. Това е причината всички негови служители постоянно да се стараят да станат все по-добри и по-добри, да намерят и покорят нови предизвикателства, да се гмурнат в нови експерименти, за да ви предоставят ястия, изпълнени с вдъхновение и съвършенство. Отново и отново преоткриват стари вкусове по нови начини и създават ароматни и великолепни съчетания, които биха допаднали дори на най-капризните гастрономи. Те се стремят да намерят и предоставят на всички свои гости нови и невъобразимо интересни съставки и ястия, за да ви осигурят незабравимо кулинарно преживяване и да заситят не само стомасите, но и сетивата ви.

Съдържателите на ресторанта са го създали с намерението да ви осигурят тихо, елегантно и изискано място, където да похапнете български или международни висококачествени и изключително вкусни ястия, приготвени от майстори готвачи. Собствениците са съчетали уютен винтидж стил с груб индустриален дизайн, за да доставят наслада и на очите, а не само на стомасите ви. Те са комбинирали различни съчетания, за да направят своя ресторант изискан и същевременно уютен. За през зимата са създадени две основни зали, а през лятото можете да се насладите на храната си във външния двор или на красивата тераса.

Тук готвачите използват единствено свежи продукти от най-високо качество, като подбират само най-добрите съставки на пазара. Всичко това се прави с цел да ви се осигури възможност да избирате от съвършено меню, комбиниращо изискани ястия, съставени с изключително голямо внимание към всеки един детайл.

Ресторант Smokini може да бъде открит в центъра на Пловдив. Той се е усъвършенствал в предлагането на удивителни вкусови експерименти, като заедно с тях ви предоставя и международна кухня, и традиционни за България ястия, така че да можете да изберете точно храната, която най-много обичате. Всичко тук е създадено с цел да ви осигури невероятно изживяване, така че храната да е не просто продукт, а преживяване, на което могат да се насладят всички ваши сетива. Ресторантът определено успява да постигне своята цел, а именно да направи клиентите си изключително доволни, за което свидетелства огромния брой положителни отзиви от клиенти на Smokini. Всичко това бива постигнато благодарение на съчетаването на огромен брой различни, но превъзходни, аромати и вкусове, които дават възможност на всеки да се наслади на едно чудесно кулинарно изживяване.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ:
Вижте Също:  Гмурнете се в красивия свят на количките за бебета

ОСТАВИ КОМЕНТАР